Tah Chin( A type of Garmsar cuisine)
ته چین گرمساری خوشمزه ترین و محبوب ترین غذای شهرستان گرمسار است که سالیان بسیار
از جمله غذاهای مراسمات بخصوص به عنوان نذورات محرم شناخته شده است و مشتاقان بسیاری را از شهر
و استان های اطراف از جمله تهران برای چشیدن این غذای خوشمزه و متبرک به گرمسار می کشاند.
این غذای لذیذ با این طمع و شکل منحصر به فرد از قدیم الایام در این شهرستان سرو می گردد
و دستور پخت آن کاملا با ته چین های دیگر شهرستان ها متفاوت است از جمله تفاوت در پخت این نوع ته چین
همین بس است که بگوییم گوشت گوسفندی را به صورت کاملا خام در بین برنج قرار می دهند
و در کمال تعجب گوشت کاملا پخته می شود و اصلا مزه خامی نمی دهد.
گوشت تازه گوسفندی به علاوه ترکیب ادویه مخصوص در این ته چین طعمی بیاد ماندنی برای میهمانان ما
در گرمسار و بویژه کهن سرای کیهان بوجود آورده است.
به جز این ایام اگر گذرتان به گرمسار افتاد هم غذای اصلی و هم پیشنهاد سرآشپز
در منوی اقامتگاه بوم گردی کهن سرای کیهان ته چین گرمساری است.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!